KineTeam

Stijn Verheyen

Gedeconventioneerd

Stijn is afgestudeerd in 2019 samen met Karen als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie: musculoskeletale aandoeningen. Al snel was het Stijn duidelijk dat hij nog niet genoeg had van studeren en begon hij een opleiding osteopathie aan The International Academy of Osteopathy (IAO). Hoewel hij nog bezig is met de opleiding, probeert hij toch al zo veel mogelijk osteopathische handelingen te combineren tijdens zijn behandeling. Op deze manier kan hij de klacht van de patiënt nóg beter begrijpen!

Karen Cop

Gedeconventioneerd

Karen heeft jaren competitie gezwommen. Door het zwemmen heeft ze een grote interesse opgewekt voor het menselijk lichaam en de bijhorende blessures die kunnen optreden. Een opleiding kinesitherapie was voor haar weggelegd en ze studeerde in 2019 af. Karen legt voor zichzelf de lat altijd hoog waardoor ze een zeer gemotiveerde therapeut is die samen met de patiënt blijft zoeken naar de beste behandeling!

Zij heeft sinds een aantal jaar alopecia universalis. Dit is een niet besmettelijke haarziekte, waarbij het lichaam haar lichaamshaar afstoot. Karen heeft gekozen om geen pruik te dragen, op deze manier kan ze volledig zichzelf zijn. Indien er vragen zouden zijn, mag je ze gerust stellen aan haar. Ze staat open voor alle vragen en meer uitleg indien gewenst.

Reviews

"Topteam! Zeer vriendelijk en ontvankelijk, steeds het gevoel dat er echt geluisterd wordt alsook een goede opvolging. Binnengestapt met een hernia in de onderrug en als één van de weinigen die ik ken met hetzelfde probleem, een volledig herstel mogen bekomen, tot op het punt dat ik er nu niet meer aan denk gedurende 99% van de tijd. Lange autoritten in slechte zetels van een bestelwagen zijn de overige 1%. Bedankt!"

Nico V.
01
05

"Toppers, super professioneel team!"

Bart F.
02
05

Top team!

Jeroen V.
03
05

"Bij Karen geweest voor hoofdpijn en lagerugpijn. Na een aantal keren geweest te zijn, is dit snel opgelost. Hoofdpijn bleek vooral te komen van mijn kaken. Na specifieke oefeningen voor de hoofdpijn en de lage rugpijn verdwenen de pijn snel. Enorm tevreden over haar. Ze neemt haar tijd en toont interesse in de patiënt. TOP BEHANDELING VAN EEN TOP TEAM!"

Patricia L.
04
05

"De therapeuten van KineTeam Brecht helpen je niet alleen met je problemen, ze leggen je ook uit waar het probleem vandaan komt en wat je kan doen om dit in te toekomst te vermijden. Ze geven echt om het welzijn van hun patiënten en doen er alles aan om een persoonlijke aanpak te bedenken."

Tom V.
05
05

Maak een afspraak

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden of via ons online systeem. Indien u een dringende afspraak nodig heeft, contacteer ons dan best telefonisch.

Afspraken voor een huisbezoek kunnen enkel telefonisch gemaakt worden.

MAAK EEN AFSPRAAK