Onze specialisaties

Massage
Manuele therapie

Manuele therapie is een zeer breed concept. In onze praktijk omvatten wij dit begrip als de therapie die gegeven wordt om eender welke klacht te behandelen. Dit kan gaan van een gewricht mobiliseren of manipuleren tot oefentherapie om stabiliteit en kracht te verbeteren.

Meer lezen
Massage
Sportrevalidatie

Hebt u klachten na of tijdens het sporten? Ook dan kunnen wij u helpen. Na een grondig onderzoek naar de oorzaak van uw klacht, gaan we samen aan de slag om uw probleem aan te pakken. U krijgt ook een individueel oefenprogramma om u zo snel mogelijk terug in conditie te krijgen!

Meer lezen
Massage
Postoperatieve revalidatie

Postoperatieve revalidatie is een revalidatie na een chirurgische ingreep. Het doel is het bevorderen van herstel, pijnvermindering, verbeteren van functie en mobiliteit, en voorkomen van complicaties. De behandeling omvat individueel aangepaste oefeningen, manuele therapie en functionele training.

Meer lezen
Massage
Kaakklachten

Kaakklachten of TMD (TemporoMandibulaire Disorder) zijn veel voorkomend. Het is een aandoening die wordt gekenmerkt door pijn en disfunctie in het kaakgewricht en de omliggende spieren die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van kaakbewegingen.

Meer lezen
Massage
Perinatale kinesitherapie

Perinatale kinesitherapie richt zich op het optimaliseren van de fysieke gezondheid en het wel zijn van zwangere vrouwen en hun baby's. Deze therapie omvat zowel prenatale als postnatale behandelingen, met als doel het verminderen van zwangerschapsongemakken en het bevorderen van het herstel na de bevalling.

Meer lezen
Massage
Neurologische revalidatie

Neurologische revalidatie is gericht op het herstel en de verbetering van de motorische functies bij mensen met neurologische aandoeningen. Dit kan gaan over een aandoening aan het centraal of perifeer zenuwstelsel (hersenbloeding/herseninfarct, MS, Parkinson, BPPV...).

Meer lezen

Maak een afspraak

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden of via ons online systeem. Indien u een dringende afspraak nodig heeft, contacteer ons dan best telefonisch.

Afspraken voor een huisbezoek kunnen enkel telefonisch gemaakt worden.

MAAK EEN AFSPRAAK